Over ons

over-thomas2.jpg

Thomas Vandemeulebroucke

Advocaat Thomas Vandemeulebroucke (° 1980, Kortrijk) studeerde af als Licentiaat in de Rechten aan de Katholieke Universiteit van Leuven (1998-2003). Gepassioneerd door het strafrecht volgde hij stage aan de Brugse balie. In 2006 startte hij zijn eigen kantoor in Kortrijk. Doorheen de jaren werd het strafrecht de voorkeurmaterie van advocaat Vandemeulebroucke. Ook in de andere juridische domeinen beschikt hij over de nodige ervaring en skills en staat hij steeds tot uw dienst.

 

Floor Ameye

Advocaat Floor Ameye (°1994, Kortrijk) behaalde met onderscheiding de academische graad van Master in de rechten aan de Universiteit Gent (2012-2017) . Zij won tijdens haar studententijd de pleitwedstrijd Assisen 2016, georganiseerd door het Vlaams Rechtsgenootschap. Mr. Vandemeulebroucke leerde haar als stagemeester de kneepjes van het strafrecht, aannemingsrecht, verkeersrecht, familierecht en algemeen ondernemings- en burgerlijk recht. Sinds haar opname op het tableau in oktober 2020 breidt zij haar kennis en interesse in het ondernemings- en burgerlijk recht verder uit, waarbij ze nog steeds haar nieuwsgierige passie voor het strafrecht behoudt. 

floor-ameye.jpg
 
ELISABETH-8061-bewerkt_edited.jpg

Elisabeth Vanpeteghem

Advocaat Elisabeth Vanpeteghem (° 1990, Kortrijk) studeerde af aan de Katholieke Universiteit Leuven met een maior privaatrecht en een minor strafrecht (2008-2014). Haar focus in de praktijk ligt voornamelijk op het strafrecht in de brede zin van het woord. Bij elk dossier streeft zij naar een evenwicht tussen de menselijke benadering van de feiten enerzijds en het bekomen van een gunstig resultaat op een zo kritisch en efficiënt mogelijke manier anderzijds. 

Tevens is advocaat Vanpeteghem houder van het getuigschrift "Bijzondere opleiding cassatieprocedure in strafzaken", dat haar toelaat om haar cliënten bij te staan voor het Hof van Cassatie, zetelend in strafzaken.

 

Amélie Ghyselinck

Amélie Ghyselinck was gedurende 3 jaar de administratieve motor in een bouwbedrijf en is een ronkende naam in de personal training wereld . Sinds 2019 vervoegt zij het kantoor Vandemeulebroucke als office manager. Door haar gedrevenheid en persoonlijke aanpak stelt zij het volledige kantoor in de mogelijkheid om u optimaal te dienen.

ADVOCATEN_VANDEMEULEBROUCKE-4207-bewerkt
 

Vandemeulebroucke & Ameye advocaten

Kongostraat 23

8520 Kuurne

t 056 35 72 73 

f 056 35 72 83

Floor Ameye

Elisabeth Vanpeteghem

© 2021 Vandemeulebroucke & Ameye advocaten