top of page

Over ons

over-thomas2.jpg

Thomas Vandemeulebroucke

Advocaat Thomas Vandemeulebroucke (° 1980, Kortrijk) studeerde af als Licentiaat in de Rechten aan de Katholieke Universiteit van Leuven (1998-2003). Gepassioneerd door het strafrecht volgde hij stage aan de Brugse balie. In 2006 startte hij zijn eigen kantoor in Kortrijk. Doorheen de jaren werd het strafrecht de voorkeurmaterie van advocaat Vandemeulebroucke. Ook in de andere juridische domeinen beschikt hij over de nodige ervaring en skills en staat hij steeds tot uw dienst.

thomas

Elisabeth Vanpeteghem

Advocaat Elisabeth Vanpeteghem (° 1990, Kortrijk) studeerde af aan de Katholieke Universiteit Leuven met een maior privaatrecht en een minor strafrecht (2008-2014). Haar focus in de praktijk ligt voornamelijk op het strafrecht in de brede zin van het woord. Bij elk dossier streeft zij naar een evenwicht tussen de menselijke benadering van de feiten enerzijds en het bekomen van een gunstig resultaat op een zo kritisch en efficiënt mogelijke manier anderzijds. 

Tevens is advocaat Vanpeteghem houder van het getuigschrift "Bijzondere opleiding cassatieprocedure in strafzaken", dat haar toelaat om haar cliënten bij te staan voor het Hof van Cassatie, zetelend in strafzaken.

ELISABETH-8061-bewerkt_edited.jpg
elisabeth
Michelle Decruy 2.JPG

Michelle Decruy

Advocaat Michelle Decruy (°1991, Roeselare) studeerde in 2014 met grootste onderscheiding af aan de Universiteit van Gent als Master in de Rechten (2009-2014). Nadat zij een aantal jaren als advocaat actief was binnen het domein van de overheidsopdrachten, verliet zij de balie voor het bedrijfsleven. Zij deed daardoor een enorme ervaring op binnen enkele grote bedrijvengroepen als inhouse legal counsel, HR-manager en Marketing-manager. Hoewel Michelle met volle overtuiging koos voor een terugkeer naar de advocatuur blijft zij gepassioneerd door het ondernemerschap en kent zij als geen ander de interne werking van een onderneming. Zij is binnen het kantoor dan ook hét aanspreekpunt voor ons professioneel clienteel. Tevens heeft Michelle een bijzondere expertise opgebouwd in het aannemingsrecht en het vreemdelingenrecht.

michelle
Carlo

Carlo Dewaele

Advocaat Carlo Dewaele (°1997, Caloocan, Filipijnen) studeerde met onderscheiding af aan de Universiteit Gent als Master in de rechten (2015-2021). Vanaf 2021 vervoegt hij het kantoor Vandemeulebroucke. Als student ontwikkelde hij een bijzondere fascinatie voor het straf- en strafprocesrecht. Als advocaat wenst hij zich dan ook uitvoerig in deze rechtstak verder te ontplooien. Niettemin reiken zijn ambities in de praktijk zich eveneens tot de andere takken van het recht. Met een doortastende werkethiek en een resultaatgerichte aanpak behartigt hij dossiers binnen de diverse juridische domeinen.

Vandemeulebroucke-Ameye-portret5_edited.
ADVOCATEN_VANDEMEULEBROUCKE-4207-bewerkt

Amélie Ghyselinck

Amélie Ghyselinck was gedurende 3 jaar de administratieve motor in een bouwbedrijf en is een ronkende naam in de personal training wereld. Sinds 2019 vervoegt zij het kantoor Vandemeulebroucke als office manager. Door haar gedrevenheid en persoonlijke aanpak stelt zij het volledige kantoor in de mogelijkheid om u optimaal te dienen.

amelie
bottom of page